Hoe klanten het vinden om met mij samen te werken

Reviews

Ik mag met zoveel mooie mensen en toffe organisaties samenwerken! Hieronder vind je wat reviews en een selectie van opdrachtgevers.

Er is heel veel informatie over (online) marketing te vinden op internet, vaak ook gratis. Het probleem is alleen dat je zelf moet uitzoeken wat in jouw situatie het beste werkt, welke stappen je moet zetten en in welke volgorde. En daar ging het bij mij mis. Ik zag door de bomen het bos niet meer en toen was daar Maaike. Ze nam alle tijd voor een persoonlijke kennismaking en zette voor mij alles op een rijtje waarmee ik nu een overzichtelijk plan heb wat ik stap voor stap kan gaan uitvoeren. Zonder haar was ik nu nog steeds op internet aan het rondrennen als een kip zonder kop. Bedankt Maaike!

Carla Manten

Fotograaf voor foto's met karakter, owner Aminda Photoart , Webshop

“samenwerken met Maaike kenmerkt zich door een ideale mix van dynamiek en kwaliteit. Ze is creatief, ervaren en handelt pro-actief. Haar jarenlange ervaring is merkbaar doordat ze altijd een paar stappen vooruit denkt en daarmee tot verrassende concepten komt afgestemd op de specifieke vraag.

Bij deze dus een welgemeende aanbeveling het avontuur aan te gaan. Mijn ervaring is dat Maaike meer levert dan je vraagt”
Mark van den Dool Teamleider GZB

Mark van den Dool

Teamleider Interne Zaken bij GZB

Maaike is een gedreven online marketeer die hart voor de zaak heeft. Ze wil haar klanten optimaal bedienen en haar kennis over online marketing met iedereen delen.

De cursus over hoe we als GZB onze online kanalen optimaal kunnen inzetten voor de zending was echt een schot in de roos. We hebben veel geleerd en meer toekomstperspectief gekregen voor de online marketing van de GZB.

Ga zo door Maaike

Wilma van der Meij

Strategische communicatie, online marketing, webbeheer en eventorganisatie

Maaike, heel erg bedankt voor het maken van mijn website. Ik ben zeer tevreden over het resultaat. Er was steeds ruimte voor een open en plezierig overleg over de vormgeving. Je hebt de kleuren uitgezocht die bij mijn doelstelling pasten en de indeling van de website is heel duidelijk geworden. De tekstgedeelten heb je in overleg geschreven, maar ook mooi, kort en bondig gehouden. Ik vind het echt een heel mooi resultaat qua kleur en harmonie, maar ook qua inhoud. Volgens mij kunnen bezoekers heel snel de knoppen van de webshop vinden. Het was wel even een dingetje om de webshop helemaal perfect te krijgen, maar hij staat er nu en alles werkt. Ik kan je zeker aanbevelen aan anderen. Woorden die bij je passen zijn : betrokken, enthousiast, creatief, gevoel voor kleur en je gaat ervoor!

Willy Veijer

Eigenaar van Binnen de context - Gezinstherapie