Maaike van der graaf

Meer over wie ik ben

Over mij

Ik ben Maaike van der Graaf en heb al 15 jaar passie voor mijn vak! Na mijn studie International Business, begon ik in de sales. Dit is voor mij een van de beste leerscholen geweest. Ik ontwikkelde skills om prospects te benaderen en uiteindelijk de deal te sluiten. Door de jaren heen begon ik steeds meer interesse te krijgen in hoe je je prospect kunt verleiden om je product of dienst af te nemen.

Mijn liefde voor marketing werd geboren. Ik ging me specialiseren in optimalisaties van website en emailmarketing. Door de jaren heen kwam daar social media marketing bij en social advertising. Jaren werkte ik als marketing manager voor verschillende MKB bedrijven en voor een goede doelen organisatie.

Those who don’t jump, will never fly

In het najaar van 2019 nam ik een dappere beslissing. Ik heb mijn baan in loondienst opgezegd, ging een week alleen op vakantie naar Kaapverdië om na te denken over mijn toekomst. Ik waagde de sprong naar het ondernemerschap en dat is de beste beslissing tot nu toe geweest.

Als snel werd ik overspoeld door opdrachten. En ik kwam er al gauw achter dat ik het allerliefst samenwerk met bedrijven in het MKB en met goede doelen organisaties. Mijn passie is om impact te maken in jouw onderneming. Zodat je vindbaarheid en zichtbaarheid online gaat groeien en je meer klanten en daardoor meer omzet aantrekt.

Als je met me gaat samenwerken, zul je snel ontdekken dat ik een enorm enthousiaste persoonlijkheid heb.  Ik heb veel energie en ben erg resultaatgericht voor jou en je onderneming.

Ik heb een ‘can do mentaliteit’ ; ik ben praktisch en hands-on. Geen ellenlange theorieën, maar praktisch, snel handelen en lef tonen.  Ik zie overal kansen en dat zal ik voor jou bedrijf ook gaan zien.

Ik heb zin in een samenwerking met jou! Zou je eens vrijblijvend willen sparren over jouw marketing en wat ik voor je kan betekenen?

Ja, ik wil graag een vrijblijvende sparringssessie van 20 minuten

Laat hieronder je gegevens achter. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.

9 + 12 =