Interim Marketing MKB

Wil jij met je onderneming verder groeien en meer leads en klanten aantrekken?

Online marketing strategie

Als directeur van een onderneming weet je dat online marketing belangrijk is om verder te groeien. Alleen zien je door de bomen het bos niet meer en weet je niet welke marketingtool geschikt is voor jouw onderneming. Daarnaast heeft je collega die verantwoordelijk is voor communicatie en marketing niet altijd de kennis en tijd om hieraan te werken

Als interim professional loop ik een tijd je mee in je organisatie en help je om de marketingstrategie te implementeren. Ik stuur daarbij op ……… Ik geloof erin dat bij het juist inzetten van een marketingtool er altijd resultaat moet zijn. Resultaat dat goed meetbaar

Wat kan ik voor je betekenen?

Email marketing

Social Media Marketing

Online adverteren (SEA en social advertising)

Campagnes uitdenken en uitvoeren

Website optimalisatie

Gek op innovatie

Door het vele interim werk dat ik mag doen, heb ik ook al van alles getest. Ik werk met advertenties in allerlei platforms (van Instagram tot Spotify, van Pinterest tot Apple search ads). Ook kan ik werken in allerlei mailingprogramna’s. Websites aanpassen gaat me makkelijk af. Daarnaast houd ik van experimenten met de nieuwste ontwikkelingen, zoals DM automatisering en Google Ads via AI.

Dit zeggen de organisaties die met me samen werken